Bent u op zoek naar een gezellige, flexibele gastouder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Ik ben Yvonne Lieferink-Telgen, getrouwd  met Arnold en we hebben 2 kinderen, Naomi(2002) en Jeremy(2004). Ik ben sinds juli 2004 werkzaam als gastouder.

Ik heb de opleiding SPW-kinderwerk gedaan en toen onze zoon 5 maanden oud was, ben ik gastouder geworden. Zo kon ik van mijn eigen kinderen genieten én mijn werk blijven doen. Ik streef ernaar om iedere keer mijn kennis weer te verbreden. Dit doe ik o.a. door het volgen van workshops. Ook ben ik in het bezit van een diploma EHBO voor kinderen. Dit wordt ieder jaar weer herhaald. In april 2020 heb ik een thuisstudie voor de opleiding kinderpsychologie afgerond en hier een diploma voor behaald. Ik sta geregistreerd als een erkend leerbedrijf.

 

Wat ik belangrijk vind, is dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen en dat ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.
Ieder kind mag zichzelf zijn en is uniek.

Ik hou van rust, regelmaat en gezelligheid. Wij hebben een vast dagritme. Kinderen zijn hier erg bij gebaat. Baby’s hebben zoveel mogelijk het ritme van thuis.

Ieder kind heeft een eigen kamertje om te slapen.

Wij wonen in de helft van een twee onder één kap woning. We gebruiken de keuken én kamer om te spelen. Dit heeft o.a. als voordeel dat de kinderen wat meer hun eigen plekje kunnen zoeken, mochten ze daar behoefte aan hebben.  We hebben een grote tuin, waarin we regelmatig buiten spelen. Ook de winkels, diverse speelveldjes en de kinderboerderij zijn op loopafstand. Hier zijn wij regelmatig te vinden. Ook gaan wij er soms op uit met de bakfiets. 

Ik werk door het jaar heen met verschillende thema's. Wij houden erg van knutselen, liedjes zingen/luisteren, boekjes lezen, spelletjes doen en nog veel meer, maar zelf spelen is ook erg belangrijk. 

Ik bied opvang aan kinderen van 0-4 jaar (BSO in overleg mogelijk). 

Ik ben geopend van maandag t/m vrijdag. Flexibiliteit vind ik erg belangrijk. In overleg is veel mogelijk. 

Wij hebben een poes en buiten vogels .

Heeft u vragen of lijkt het u leuk om eens te komen kennismaken, dan hoor ik graag van u.
 
Met vriendelijke groet,
Yvonne