Reactie plaatsen

Reacties

Joost en Nanda
6 jaar geleden

Wij zijn heel blij met de goede zorg van Yvonne. Elke keer als onze dochter haar ziet, moet ze lachen. Daarnaast is Yvonne heel flexibel en organiseert ze leuke dingen voor de kinderen!

Kim en David
6 jaar geleden

Onze zoons Stijn en Niek zijn allebei vanaf hun babytijd tot aan hun vierde verjaardag naar Yvonne Lieferink gegaan. Ze zijn daar week na week op een fijne manier opgevangen en verzorgd. Yvonne geeft de kinderen veel liefde en aandacht. Ze biedt structuur en daagt kinderen ook uit zich te ontwikkelen: schoenen aantrekken, rits dichtdoen en zelf een broodje smeren: Yvonne heeft het onze jongens geleerd!

Erwin en Heleen
6 jaar geleden

Onze dochter is bij Yvonne gekomen toen ze drie maanden oud was en zit er inmiddels al meer dan een jaar. Ze heeft het erg naar haar zin. Yvonne is liefdevol, onderneemt veel met de kids en is flexibel. Wij zouden ons geen betere gastouder voor haar kunnen wensen.

Yvonne
6 jaar geleden

Onze zoon is bij Yvonne gekomen na dat wij een nare ervaring hebben gehad met een andere gastouder. Bij Yvonne is hij liefdevol opgevangen. Vanaf dag 1 voelde hij zich thuis. Je zag hem enorm opbloeien. Hier zijn wij Yvonne erg dankbaar voor. Yvonne is een fantastische gastouder. Ze heeft veel aandacht en zorg voor de kinderen die zij opvangt.